Napernyő

A napernyő teraszok, erkélyek, kerthelyiségek árnyékolására ajánlott. Legfőbb előnye, hogy nem kell falra rögzíteni, így ízlésének megfelelően szinte bárhol felállíthatja.

A napernyők a minőségi alapanyagoknak köszönhetően tartós, kellemes és stílusos árnyékolást nyújtanak. A napernyő ponyva gazdag színválasztéka, valamint logók, emblémák, feliratok egyedivé teszik az árnyékolót és a helyiséget is.

Holiday napernyő

A Holiday típusú napernyővel főleg kertekben, teraszokon, vendéglátók teraszain találkozhatunk.

Vázszerkezete erős húzott és fröccsöntött alumínium alkatrészekből készül. Tartóoszlopa Ø35mm-es alumínium cső, a karpálcák és a támasztékok, 20mmx15mm-es húzott alumínium zártszelvények. Az álló és mozgó csillagok öntött alumíniumból készülnek. A vázszerkezet színe alapkivitelben natúr eloxált alumínium, de igény esetén színterezhető a RAL-színkártya bármely színére.

A Holiday napernyő kezelése nagyon egyszerű. A mozgó csillag feltolása után a tartóoszlopon lévő furatok egyikébe a vászon kellő feszülése után behelyezzük a rögzítő tüskét.

Tetszetős és stílusos napernyő-vásznak az osztrák Sattler cég változatos színvilágú, 100% Acryl, vízlepergető textiljéből készülnek, drapériával vagy anélkül.

A Holiday típusú napernyő kerek (8 cikkelyes) és négyzet alakú is lehet.

Telepítése nagyon egyszerű, mobil betontalpba helyezhető, a napernyő megfelelő magasságát a tartóoszlop méretre vágásával alakíthatjuk ki.

A Holiday napernyők mindig jó reklámhordozók. Vendéglátó helyiségek teraszain és üzletek utcai elárusító helyein is találkozhatunk velük. A ponyvára és a drapériára is bármilyen színű és formájú, a napernyő méretéhez megfelelő nagyságú logót, emblémát vagy akár feliratot készíthetünk, a színek függvényében szitanyomással illetve más nyomtatási eljárással .

Szerkezet anyaga alumínium
Standard szerkezet szín natúr eloxált alumínium
Vászon 100% Acryl, Sattler kollekció szerint
Méretek kerek: Ø 2,5m és Ø 3m
négyzetes: 2m x 2m
Betontalp mosott kerek (55 kg), műanyag héjas

Gardenparty napernyő

Esztétikus kivitelű erős napernyő. Vendéglátó teraszok, nyaralók, családi házak teraszainak árnyékolására kitűnően alkalmazható.

Szögletes és kerek (8 cikkelyes) formában készül.

A Gardenparty típusú napernyő vázszerkezete teleszkópos, húzóköteles működtetésű. Erős alumínium tartóoszlopa Ø60mm átmérőjű, a karok 30mmx15mm, a támasztékok 20mmx15mm-es húzott eloxált alumíniumból készülnek. A teleszkóprúd 40mmx40mm-es horganyzott acél zártszelvény. A kartartó és mozgató csillagok alumínium öntvények.

A vázszerkezet alapkivitelben eloxált alumínium színű, de igény esetén a RAL-színskála szerint bármilyen színűre színterezhető.

Tetszetős és stílusos napernyő-vásznak az osztrák Sattler cég változatos színvilágú, 100% Acryl, vízlepergető textiljéből készülnek, drapériával vagy anélkül. Óriási szín és mintakollekcióból választhat a gyári katalógus alapján.

A reklámcélra használt napernyőkre feliratot, logót, emblémát különféle nyomtatási eljárásokkal, szitanyomással készítünk igényeinek megfelelően.

A Gardenparty napernyő fixen (lebetonozható csőhüvely) és mobilan (talpkeret betonkockákkal) is telepíthető.

Szerkezet anyaga alumínium
Standard szerkezet szín natúr eloxált alumínium
Vászon 100% Acryl, Sattler kollekció szerint
Méretek kerek: Ø 3,5m és Ø 4m
négyzetes: 3m x 3m, 3m x 4m, 3,5m x 3,5m, 4m x 4m
Betontalp mosott kerek (75 kg), csőhüvely zárófedéllel, talpkeret + betonalap

Góliát napernyő

A Góliát napernyő alkalmas nagy méretű teraszok tökéletes árnyékolására.

Formája kerek( 8 cikkelyes) vagy négyzet alakú lehet.

A Góliát napernyő speciális erős hatszögletű, hatnútos eloxált húzott alumínium oszlopának laptávolsága 90mm. Vászontartó karok 40x20mm-es a kitámasztók, 20x15mm-es natúr eloxált húzott alumíniumból , a fix és mozgó csillagok alumínium öntvényekből készülnek. A teleszkóp szerkezet 40x40mm es horganyzott zártszelvény és acél csigahajtóműből tevődik össze. A csőhüvely (fix telepítéshez), és acél talpkeret betonkockákkal (mobil telepítéshez) megfelelően stabil rögzítést biztosít. A vázszerkezet alapkivitelben natúr alumínium színű, melyet igény szerint a RAL-színkártya alapján bármilyen színre színterezhetünk.

A Góliát napernyők vászonborítása az osztrák Sattler cég speciális vízlepergető és duplán impregnált 100% Acryl textiljéből készül. Egyszínű és csíkos textíliák közül választhatja ki az Ön ízlésének leginkább megfelelőt.

A Góliát típusú napernyők kitűnő helykihasználása mellett nagyszerű reklámfelületet is biztosítanak. A kiválasztott reklámszövegek, logók, emblémák feliratok szitanyomással vagy transzfernyomással egyaránt készíthetők a ponyvára illetve a drapériára.

A napernyő kinyitását és becsukását a speciális teleszkóprendszernek köszönhetően könnyedén elvégezhetjük a hozzátartozó kézi hajtókar segítségével.

Szerkezet anyaga alumínium
Standard szerkezet szín natúr eloxált alumínium
Vászon 100% Acryl, Sattler kollekció szerint
Méretek kerek: Ø 5m-től Ø 8m-ig
négyzetes: 3,5m x 3,5m-től
6m x 6m-ig
Betontalp csőhüvely zárófedéllel, talpkeret + betonalap

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.